Mitt första inlägg och presentation.

0

Hej på er! 🙂

Detta blir mitt första blogginlägg för er. Jag är så otroligt glad över att få börja blogga här. Hela mitt liv har jag älskat att skriva och gör det ofta. Ibland har det varit i bloggform men aldrig på detta sättet.

Jag heter Johanna. Till yrket är jag Sjuksköterska och utbildad mindfulness instruktör.

Men jag har också en annan sida hos mig. En andlig sida. Jag skall berätta mer i ett senare inlägg om min historia och väg fram till att förstå min andlighet och den connection som jag har med det som är större än mig och binder samman oss alla på olika sätt.

Jag kallar mig för personlig tränare av den inre muskulaturen (själslig PT) Att träna sin inre muskulatur är precis lika viktigt som att träna sin fysiska muskulatur. En stark inre muskulatur hjälper dig att uppleva livet, hantera motgångar och att finna sammanhang och mening.

I min blogg skriver jag om hur vi kan tänka kring de känslor och upplevelser som berör fenomenet i att vara människa.

Jag är även jag är sjuksköterska och mindfullnesinstruktör.

Mitt mål är att få dig att känna hopp, glädje och styrka i din egen inneboende kraft.
Låt oss bli inre muskelbyggare tillsammans!

och kom ihåg: Livet är mer än att betala räkningar och att försöka bli smal… 😉

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke