Friendly Fridays for Future. Helgens budskap med orakelkortet…

2

Friendly Fridays for Future! 🙂

Det vore väll en fin rörelse att starta?

Att varje Fredag vara lite extra vänlig mot en medmänniska. Kanske så lite som ett extra leende eller tack? Att lägga in det i sin intention att vara lite extra vänlig på fredagar tror jag hjälper till att skapa en bättre “energihygien” för oss alla. Goda saker sprider sig, de smittar, precis som de som är av lägre vibration. Å intentionen vi alla har är väll att skapa en bättre värld att leva i? Eller hur!

För er som vill vara en del av en supermysig och mycket kärleksfull grupp så har jag en facebook grupp som heter: Soulgym-träna din inre muskulatur. I den hjälper vi till att höja varandras vibrationer så att vi kan manifestera med hjälp av attraktionslagen, jag gör live-sändningar med tarot och orakelkort budskap, jag hjälper er helt enkelt att träna den “inre muskulaturen”. Det finns även möjlighet att pm:a mig för enskild vägledning. Vill ni så kolla in länken: https://www.facebook.com/groups/115436792238675/?epa=SEARCH_BOX

Jag var på Mia Skäringers “No more fucks to give”. Vilken föreställning! Jag blev riktigt imponerad av hennes sångröst. Budskapen hon förmedlar är ju helt givna och eftersom jag följer hennes podd så är jag väl bekant med dem. Jag skulle gått med min dotter 16 år men hon fick äran att vara hundvakt åt Mias hund Morris istället så “mammis” fick ta med sin barndomskompis för att reflektera över det faktum att hon snart är 40 och hur man nu vill leva de nästkommande 40 åren. Jag är ganska säker på att jag har någon form av 40-års kris delux som pågår just nu! Har aldrig haft en såndär ålderskris förr men nu tror jag att jag har en. SAMTIDIGT som en höjning i det spirituella pågår. Hej å hå säger jag bara!

Här är en bild ifrån Skandinavium där hennes show hölls. Det var fullbokat och publikrekord. Det är rätt coolt hur den kvinnliga kraften nu mullrar och vaknar till liv 🙂

Att befinna sig i en känslomässig torktumlare är precis vad jag gör. Egentligen har jag nog gjort det ganska så länge när jag tänker efter. Eller jag behöver inte ens tänka efter. Jag vet mycket väl när det startade. Det var efter mammas död 2016 som allt blev satt på sin spets. Sen har det bara rullat på. Men när skall det egentligen få ett slut? Det känns som att man pressas ihop och inget blir kvar. Jag försöker se det som att jag formas in till den mest genuina versionen av mig själv som finns. Att det som hör till föreställningar och egot tvättas bort och kvar blir bara essensen av mig som blir det jag skall förmedla till världen. Stora ord men det är så det känns! Hur har ni det? Har ni varit i någon ålderskris och uppvaknande kris i era liv? Hur kändes det? Vad hjälpte er att ta er igenom det?

( bild: nakedposter.com )

Jag försöker under denna turbulenta tid att hitta en kontakt inom mig med det jag skulle kunna benämna som “Gud” “universum” eller det absolut största ljuset och kärleken som finns. Jag tycker om kyrkor, jag gillar att vara i dem men jag har svårt att förlika mig med en skrift så som tex Bibeln som talar om för mig hur jag skall agera. Jag vill vara mer “fri” i mitt kännande, agerande och tänkande. Denna bilden här ovan illustrerar vad det är jag känner för min själsliga kontakt med Gud.

 

Helgens budskap:

“Lyssna till musiken”- Vi får fina budskap och vägledning hela tiden ifrån de på andra sidan, våra andliga vägledare och universum som vill oss väl. Dessa budskap kan komma lite ifrån men helgens budskap handlar om att lyssna till musiken lite extra. En låt med ett budskap som kommer på och känns speciellt vid ett tillfälle under helgen. Detta är gudomlig vägledning för dig att ta del av. Var uppmärksam på det!

Använd också musiken i helgen till att höja din vibration. När du höjer din vibration genom att lyssna på musik du tycker om så har du lättare för att kunna attrahera med hjälp av attraktionslagen.

 

Tack underbara du för att du läser! Följ mig gärna på facebook gruppen ( ej sidan ) Soulgym-träna din inre muskulatur.

Det är underbart när ni kommenterar och delar med er av er visdom.

Stor kram// Johanna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Thomas den

    Fantastiskt vackert budskap denna dag jag önskar er en redigt härlig helg

    • soulgym den

      Åh tack för en jättefin kommentar! Jag önskar dig detsamma 🙂 kram

Lämna en tanke