Dagens budskap. Vi kan alla läka varandra. Jag köpte glassen till mannen som inte hade råd….

0

Hej underbara du!

Vi har alla något att ge. Vi är alla läkande för varandra. Detta sker både medvetet och omedvetet. Ibland kan vår blotta närvaro eller ett samtal räcka för att vi skall väcka något läkande i någon annan utan att vår intention egentligen var att läka. På så sätt är vi alla “healers”. Vi har förmågan till läkande. Självläkande och läkande för andra människor. Om vi kan lära oss att agera utifrån vårt inre ljus och kärlek ( som vi alla bär på och föds med ) så kan vår närvaro aldrig bli annat än rätt.

Detta är dagens budskap jag vill förmedla till er. Du är en healer. Vi kan läka på olika sätt. Vissa av oss vill jobba med direkt healing, som att praktisera tex Reiki. Andra läker och healar genom musik, genom inredning, genom pappersarbete, genom närvaro i det som är sprunget ur vårt innersta kärleksfulla jag.

Eftersom vi alla “är ett” så handlar vårt jobb ( för att vi skall kunna läka så mycket av oss själva och andra som möjligt vår tid på jorden) om att hitta in i oss själva så att vi kan generera ut så mycket som möjligt.

Jag har försökt att applicera det så mycket jag kan med mig själv det senaste. Att rikta min tanke och känsla till mitt hjärta och utgå ifrån det. Jag tänker att om min intention och mening är kärlek inifrån och fri ifrån “egot” så är jag på rätt väg. Det jag säger då kommer att nå den som behöver höra. Det är de enda jag behöver vara konsekvent med. Från en sann plats i mig och ut. Se om du också kan hitta ditt “hjärta” med din känsla, tanke och fokus och utgå ifrån det i mötet med människor.

Enligt mig är det vårt “ego” som sätter käppar i hjulet för oss. Egot representerar de oläkta delarna inom oss. Det som inte är sprunget ur kärlek och där vi inte förstått att vi redan är fullkomliga. Egot behöver underblåsas av någon annans bekräftelse därför att vi saknar förmågan att förstå att vi redan har allt det inom oss. Vi behöver inte söka externt.

Jag brukar prata om “egot” och hur det inte hänger ihop med “egoism”. Jag brukar förespråka att vara “egovibrant” eftersom när vi själva är balanserade, gör det vi mår bra av, kan generera kärlek utifrån vårt innersta. Men att släppa taget om “egot” är något av det jobbigaste vi kan göra eftersom det vid en första anblick känns som vi “dör”. På ett sätt gör vi det också. Men eftersom döden inte finns utan att döden alltid är en början på något nytt måste vi förstå att när vårt “ego” dör så föds något annat mycket vackrare.

Hur kan du tillåta ditt “ego” att dö?

Jag har en grupp på facebook som är fylld till bredden av kärlek där vi tränar vår inre muskulatur för att försöka hitta in i oss själva i syfte att leva vårt optimala liv och komma så många människor som möjligt till handa. Du är hjärtligt välkommen till gruppen där jag ger vägledning, live:sändingar med mera. Vi är noga med att gruppen skall agera utifrån kärlek så känner du att du är en person som vill ha vägledning i kärlek och kan vara en del av den energin så kan du klicka på länken eller kopiera in det i sökfältet. Gruppen heter: Soulgym-träna din inre muskulatur på facebook. 🙂

Länk: https://www.facebook.com/search/top/?q=soulgym-tr%C3%A4na%20din%20inre%20muskulatur&epa=SEARCH_BOX

Dagens budskap är alltså:

Jag tänker ofta på hur mycket vi faktiskt KAN göra för varandra utan att det kostar oss så mycket. Pengar är ju ett medel som kan hjälpa väldigt mycket på många sätt. Vi kan nog också alla vara överens om att det inte finns något så stressande som när pengarna inte räcker till. Med utgångspunkt att “vi alla är ett” så kan vi också se att vi med väldigt lite kan ge väldigt mycket. Jag gillar inte att bara sätta in pengar på ett konto till en hjälporganisation utan att istället hjälpa fysiskt med min närvaro och med “mig” men ibland är det just pengar som behövs. Efter jobbet stannade jag på Pressbyrån. En man stod framför mig i kön. Helt klart hade livet tagit honom hårt åt. Det gick att se både på utsidan och på hans energier. Han höll en glass i handen och när kassörskan sa att hans köp inte gick igenom sjönk han ihop och gick för att lämna tillbaka glassen. Jag gick fram till honom och sa att jag köper gärna glassen åt dig och om du vill eller behöver något annat. Han blev glad, ett ljus tändes i hans ögon. Han fick sin glass men framförallt så fick han med sig något annat innanför rocken och det var att få bli sedd. Det kostade mig 25 kr. Alltså väldigt lite. Men gav så mycket. Pengar är inte allt men ibland är kärlek och en glass, närvaro och att få bli sedd något väldigt viktigt.

Brukar du hjälpa till ibland när du ser någon som behöver? Vore så underbart att få ta del av era hjälpsamma historier eftersom jag VET att ni som läser har massor av dessa historier att bjuda på. För visst är det väll så att när vi kan dela med oss av denna energin så växer den också. ?

Jag är så innerligt tacksam för att du läser det jag skriver.

Du är en “healer” och har så mycket att ge världen genom att bara vara du. BARA vara du! Men det kräver av dig att du verkligen är du också och inte en version som förlegade föreställningar och förväntningar skapat av dig. Det blir ditt viktigaste uppdrag och uppgift. Först då kan du läcka ut den underbara kärleken och energin som finns inom dig.

 

Varma kramar till dig!

Å följ gärna med i vår grupp på facebook: Soulgym-träna din inre muskulatur

Johanna Landt 🙂

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke