Den kvinnliga kraften vaknar till liv! 2020 är snart här. Följ med i flödet och frigör dig.

0

Hej kära läsare! Känner ni av den kvinnliga kraften som vaknar till liv? Över hela världen reser sig kvinnor och träder in i sin plats i full blom. Detta kommer inte på något sätt att vara ett feministiskt/politiskt inlägg i avseende att trycka ner den manliga energin. Snarare blir det en påminnelse om balansen feminint och maskulint, balansen som behövs för att upprätthålla “prana”-livsenergi.

Jag som vägledare i min facebookgrupp “Soulgym-träna din inre muskulatur” skönjer en kraft även här ibland oss som vittnar om att vi som kvinnor nu vågar träda fram och “ta vår plats”. Genom historien har den feminina kraften fått stå tillbaka i det som kan uppfattas som ett raserande av vår värld snarare än att tillsammans bygga upp och stötta varandra. Vi är alla beroende av balans. Våra kroppar är beroende av olika balanser och sammansättningar för att behålla hälsa. Precis likadant är det med vår inre kropp, vår energikropp. Eftersom vi “alla är ett” är vi också beroende av det universiella i det vi lever tillsammans i. Vi påverkas av den obalans som skapas när feminint och maskulint inte är i balans.

Att se sin feminina kraft väckas till liv och att bejaka det som finns inom oss är till nytta , inte bara för oss själva, men också för den jorden vi skapar. Förändring är i ropet i det stora hela. Överallt ser vi bevis på att det händer något nu. Likt ett paradigmskifte antar vi alla både på ett individuellt plan och ett holistiskt plan en ny era. En era av självrespekt, självvärde, medvetenhet om oss själva och vår jord.

Det kan vid första anblick när vi tittar på det som händer i världen uppfattas som att saker faller ihop och att vi lever i en “galen tid”. Men kom då ihåg att för att det nya skall kunna få komma in behöver också det gamla förlegade leta sig upp till ytan för att frigöras. När polariseringar skapas avslöjas också det som behöver läkas. Vi kan lättare ta ställning till vad som är viktigt för oss själva därför att vi behöver och tvingas till att ifrågasätta vår egen ställning. Om vi dessutom lyckas göra detta i respekt och kärlek kan verklig läkning få ta plats.

Det nya året är påväg. Några frågor att ställa sig inför det nya året:

Hur ser du på din egen feminina kraft? Hur känns den inom dig? Har den fått stå tillbaka? Hur ser din balans mellan feminint och maskulint ut? Tillåter du dig att ta plats så som just du behöver?

Kom ihåg att du har ett system i dig själv som behöver balanseras i feminint och maskulint precis som jorden du lever på behöver detta. Om vi alla börjar med oss själva i kärlek och respekt blir resultatet något mycket vackert. Å vackert är precis det vår jord behöver! Våga vara du i din feminina kraft!!

Stor varm kram// Johanna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke