Att misslyckas och att känna sig misslyckad.Känner du så? Dagens budskap!

4

Hej kära läsare!

Att misslyckas och att känna sig misslyckad. Detta är två olika saker men KAN lätt bli sammanflätat om man inte förstår att de egentligen skiljer sig åt.

När jag bad om vägledning för vad jag skulle blogga om idag kom ordet: Misslyckande” till mig. Det är de jag skall prata om. Jag skall också lära dig att se skillnaden på misslyckande och att vara misslyckad.

Att misslyckas är att inte uppnå det önskade resultatet du haft av en uppgift du antagit dig. Det kan vara väldigt olika. Din intention vad du ville lyckas med. Att misslyckas kan bero på en mängd olika orsaker men oftast är det två som står ut lite extra: 1: att du har satt orealistiska förväntningar på dig själv och 2: att du inte förstår och kan se processen som sker i olika faser. Likt ett alfabet går det inte från A-Ö. Alla bokstäver där emellan är viktiga, om du skall kunna läsa och skriva. Likaså är det med din process i det du önskar lyckas med. Det du uppfattar som ett misslyckande kan vara att du kommit från A och processen går bara till M. För att sedan fortsätta från M-Ö. Men eftersom du blir besviken och förtvivlad går du tillbaka till punkt A för att gräma dig över att du misslyckades. Det bästa vore att vara kvar på M för att invänta nästa steg i processen som kan ta dig till nästa bokstav. Kanske hela vägen till Ö eller också bara till N för att därifrån ta dig vidare. Du behöver också förstå att det inte finns några misslyckanden så länge som du har en kontakt med ditt inre där du låter dig vägledas. Allt du är med om är lärdomar. Jag hoppas att du kunde förstå min alfabetsliknelse?

Det andra jag önskar att förmedla är att du måste lära dig skilja på ett “Misslyckande” och att “Misslyckas” eller “Att vara misslyckad” som oftast är ord som vi blandar ihop. Du kan aldrig vara “misslyckad”. Din tid på jorden är så lyckad som den någonsin kan bli. Både ur andligt och fysiskt perspektiv. Det ultimata fysiska beviset för det är ju klassikern om att du faktiskt vann racet till din mammas livmoder.  Den andliga aspekten av det hela är att du kom till jorden för att “uppleva”. Likt ett barn som upptäcker och upplever står du inte som vuxen och dömer till att barnet är misslyckat. Lika lite skall du döma dig själv. När du förstå liknelsen med alfabetet kommer du också att med lätthet kunna förstå att du aldrig kan misslyckas och definitivt inte är misslyckad.

Känslan av att vara misslyckad kommer oftast när du gått ifrån ditt inre väsen och lyssnat för mycket på “egot” och låtit externa faktorer påverka ditt mående.

Dagens kort kommer ifrån “Magical Unicorns”- “Just Be yourself”

När du bara är dig själv. Då kan inget misstag, misslyckande eller känsla av att vara misslyckad infinna sig. Det som är “bara du” finns alltid INOM dig. Aldrig UTANFÖR.

Tack älskade läsare! Ingen blir gladare än jag om du lämnar en kommentar.

Gå gärna med i min underbara Facebook GRUPP ( ej sidan ) Soulgym-träna din inre muskulatur. Där finns massa visdom och kärlek för dig att hämta.

Med mängder av kärlek till dig// Soulgym-johanna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Gitte Johansson den

  Tack för dina kloka ord❤
  Hjälpte mig att komma på andra tankar
  ?❤

  • soulgym den

   Tack fina Gitte för din kommentar! 🙂 Så otroligt fint att du kunde finna en vägledning i budskapet.
   Stor varm kram och tack för att du finns.

 2. CarinaM den

  Tack fina Johanna för all kunskap och kärlek du sprider! Som vanligt fina kloka ord berättade på ett tydligt och rakt sätt som går rakt in. <3 kram

  • soulgym den

   Tack fina kära du! För att du läser och tar in.
   Det blir så bra när vi tillsammans kan skapa ett flöde för allt det fina som finns att ta del av.
   Tack för att du är med. Kram

Lämna en tanke